Om os

Vi, Mette Ebert og Pernille Buhl sad sommeren 2017 i den sene eftermiddagssol og nød et glas iskold rosé på ét af Mettes yndlingssteder i Aarhus, VinDanmark. Snakken går, og vi kommer som altid vidt omkring i emner og indhold, især madsnakken går lystigt. “Skal vi ikke lave en kogebog?”, er der én af os, der udbryder. Vi er stadig ikke helt enige om, hvem der egentlig kom på idéen, men vi var enige om, at det kunne være virkelig sjovt, og “den strikker vi da bare lige sammen”!

Der startede vores Munchies & More projekt. Et koncept der omhandler mad, hygge, gæster, Aarhus og mere mad.

Ideen startede med en kogebog, der nu er blevet færdig. Men også ideen om flere kogebøger,  gerne en hel serie, med samme koncept, altså temaborde med tilhørende madopskrifter. 

Undervejs udvidede vi selvfølgelig med opskrifter på Instagram og Facebook, som førte os til ideen om at lave andet end trykte bøger – nemlig PDF hæfter. Inden længe lancerer vi vores første PDF hæfte her på webshoppen.

Hvad vi ellers finder på må I vente og se, vi ved det ikke selv endnu, men vi kender os selv så godt, at noget pludselig sker.

Husk at følge os på Instagram munchies_and_more_ og Facebook Munchies & More

Kh. Mette og Pernille