Vilkår og betingelser

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

 For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Munchies & More Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaverne af Munchies & More Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige hos Munchies & More Aps er Pernille Buhl.

  • Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
  • Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til Munchies & More Aps videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos Munchies & More Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Munchies & More Aps via e-mail til info@munchiesandmore.dk.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

I henhold til en undtagelse i forbrugeraftaleloven, fortrydelsesretten område, paragraf 17 stk. 2 og paragraf 9 stk. 2 er køb af levnedsmidler og andre varer til husholdningens løbende forbrug, som købes på offentlige steder, torve og markeder, eller som skal leveres direkte til forbrugeren ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen/fejlen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen/fejlen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

Munchies & More Aps

Nordre Strandvej 122, 1

8240 Risskov

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os:

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Levering

Vi pakker og sender varer ud tirsdag og torsdag. Varerne skal senest være bestilt dagen inden. For at få din vare leveret skal du betale fragt.

Levering sker med GLS. Vi levere kun til pakkeshop. Leveringstiden er 2-5 hverdage. Vi leverer kun til Danmark.

Fragtprisen afhænger af pakkens vægt, størrelse og levering adresse.

0-1 kg 39 kr.

1-5 kg 49 kr.

Jul, nytår og ferie 2019:

Pakkeriet er lukket mellem jul og nytår 2020. De sidste forsendelser i 2020 pakkes fredag den 18. dec. inden klokken 10.00 og indleveres til GLS lørdag morgen. Vi afsender pakker igen mandag den 4. januar, derefter er vi tilbage i de normale rutiner.